free hit counter

Slaapkamers - Entre Ciel et Terre

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Slaapkamers

Slaapkamer-1 biedt plaats aan 3 personen. Er staat een 2-persoonsbed (160 x 200) en een 1 persoonsbed (90 x 200). De slaapkamer is bereikbaar vanuit de gang en ligt direct naast de centrale badkamer. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het huis en heeft openslaande deuren met een Frans balcon. Doordat het huis op een helling is gebouwd heeft u aan de achterzijde een mooi uitzicht. In deze slaapkamer bevindt zich een trap naar de zolderver- dieping welke als bergzolder in gebruik is. Deze is standaard afgesloten.

In slaapkamer-2 staat een 2-persoons- bed (160 x 200). De kamer heeft een prachtig oud balkenplafond en de orginele antieke tomettenvloer. De slaapkamer is bereikbaar via de salon. Aan de achterzijde gelegen geeft de slaapkamer een prachtig landelijk uitzicht op de weilanden. Er is ruim voldoende kastruimte. De slaapkamer heeft een eigen aangrenzende badkamer met ligbad, wastafel en hangend toilet.

Alle bedden hebben uitstekende matrassen en zijn standaard voorzien van dekbedden, kussens, en molton- onderlakens. Op de 2-persoonsbedden liggen dekbedden van 2 x 2m. Op het 1-persoonbed ligt een dekbed van 1,40 x 2m. We gaan er van uit dat u zelf onderlakens en dekbedovertrekken meeneemt, maar u kunt deze ook van ons huren. U kunt dit laatste op het boekings-formulier aangeven.


Bonne nuit!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu