free hit counter

Badkamers - Entre Ciel et Terre

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Badkamers

Oorspronkelijk was er een ruimte met een eenvoudige douchehoek, een wastafel en een toilet, niet echt van deze tijd. Nu zijn er 2 moderne badkamers.

De centrale badkamer grenst aan de gang. Er is een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel met een wastafelbovenkastje met licht en een scheer-stopcontact en een hangend toilet. Een electrische handoekenradiator zorgt voor de verwarming.

De badkamer is sfeervol en geheel in landelijke stijl gemaakt. De combinatie van modern sanitair met de originele bouwmaterialen geeft een geheel eigen sfeer.

Verder vindt u er een losse haarföhn en de verbanddoos in een kastje en er hangen nog 2 spiegelkastjes, zodat u ruim voldoende bergruimte heeft voor uw toiletspullen.

Slaapkamer 2 heeft een eigen badkamer met modern sanitair. Er is een duoligbad met douchehoek, een hangend toilet en een grote wastafel. Verder staat hier de wasmachine en droger.

De traditioneel gestucte wanden, de vloer van antieke handgebakken tommettes en het balkenplafond geven deze badkamer een rustieke ambiance.

Net als in de centrale badkamer zorgt hier een hand-doekenradiator voor de verwarming. Er is een vaste wandföhn met een scheerstopconact.

Vanuit de badkamer kijkt u uit over de door charolais runderen bevolkte weilanden. U kunt er heerlijk na een lange dag even in het bad bijkomen terwijl u van het uitzicht geniet.

Comfortabele badkamers met een authentieke sfeer.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu